Ciasto Czekoladowo-Marshmallow Cream
Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 3G białka, oraz 23G tłuszczu. Jeśli 54 grosze za porcję spada twój budżet, czekoladowo-Marshmallow Cream Pie może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka margaryny, pianki, orzeszki koktajlowe plantatorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe ciasteczka i śmietana dyniowe lody Marshmallow, Ciasto Czekoladowo-Marshmallow Cream, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
Grubo posiekać 8 ciastek; odstawić. Pozostałe 16 ciastek drobno zmiażdżyć, wymieszać z margaryną.
Umieść w 9-calowej płytce pie; naciśnij mocno na dolnej i górnej stronie płyty pie, aby utworzyć skorupę. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
W średnim rondlu umieścić pianki, mleko i czekoladę; gotować na małym ogniu, aż pianki całkowicie się stopią i mieszaninę dobrze wymieszać, często mieszając.
Zdjąć z ognia; całkowicie schłodzić.
Ubij 3/4 szklanki bitej śmietany w małej misce z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dodać do mieszaniny prawoślazu wraz z posiekanymi ciasteczkami; mieszać delikatnie, aż dobrze wymieszane. Łyżkę do przygotowanej Skórki. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny. Gdy będzie gotowy do podania, ubić pozostałe 3/4 szklanki bitej śmietany, aż utworzą się sztywne szczyty; łyżką na cieście.
Posypać orzeszkami ziemnymi. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.