Ciasto czekoladowo-kremowe Kahlua

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z kremem czekoladowym i Kahlua. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, dekoracji: czekolady, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Chocolate Chocolate Chip Kahluan Ice Cream (Low Carb and Gluten Free), oraz Sernik Kahlua z czekoladowym sosem Kahlua (niskowęglowodanowy i bezglutenowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać Oreos i masło i naciśnij do dołu i do góry boki 9 calowy talerz głęboki talerz szklany pie.
Włóż skórkę do freezer.In w górnej części podwójnego kotła, połączyć 24 pianki, ½ szklanki mleka, i sól. Mieszaj z gotującą się wodą, aż pianki się stopią.
Przenieść do miski miksującej. Alternatywnie, można połączyć pianki, mleko i sól w kuchence mikrofalowej miski i po prostu podgrzać, mieszając co 15 do 30 sekund, aż stopi się i gładka.Powtórz procedurę z 6 pozostałymi piankami i 2 łyżkami mleka. Kiedy pianki stopią się, natychmiast dodaj 2 uncje czekolady i mieszaj, aż stopią się i będą gładkie.
Pozostaw obie mieszaniny do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.Gdy mieszaniny są chłodne, mieszamy Kahlua do większej (24 pianki) partii.Ubij tylko 1 1/3 szklanki śmietany, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć około jednej czwartej bitej śmietany do mieszaniny czekolady i rozprowadzić na dnie naczynia ciasto (będzie to dość cienka warstwa). Pozostałą bitą śmietanę złóż do mieszaniny Kahlua. Schłodzić mieszaninę Kahlua przez 30 minut, aby nieco ją zagęścić, a następnie zalać warstwą czekolady. Powinno dojść prawie do górnej części naczynia ciasto.
Całość włożyć do zamrażarki na około 8 godzin.Gdy ciasto jest zamrożone, ubić pozostałą 1 szklankę śmietany, aż szczyty są sztywne. Ubić w cukrze pudrze i wanilii. Rura wokół krawędzi ciasta. Włożyć z powrotem do zamrażarki, aż będzie gotowa do podania. Możesz udekorować go jednak chcesz, ale ja stopiony 1 oz czekolady i 1 łyżeczka oleju w ciężkiej torbie zamrażarki duty w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, odcinane końcówki, i wyciśnięty mieszaniny czekolady na granicy mrożonej bitej śmietany. Posypałam migdałami w środku.
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na około 30 minut przed krojeniem — dobrą sztuczką jest umieszczenie zamrożonego ciasta na patelni do pieczenia z gorącą wodą. Pomoże to poluzować zamrożoną skórkę z patelni.