Ciasto czekoladowo-kremowe Kahlua

Ciasto czekoladowo-kremowe Kahlua
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta z kremem czekoladowym i Kahlua. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 600 kalorii, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, dekoracji: czekolady, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, Chocolate Chocolate Chip Kahluan Ice Cream (Low Carb and Gluten Free), oraz Sernik Kahlua z czekoladowym sosem Kahlua (niskowęglowodanowy i bezglutenowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać Oreos i masło i naciśnij do dołu i do góry boki 9 calowy talerz głęboki talerz szklany pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Ciasteczka OreoCiasteczka Oreo
2
Włóż skórkę do freezer.In w górnej części podwójnego kotła, połączyć 24 pianki, ½ szklanki mleka, i sól. Mieszaj z gotującą się wodą, aż pianki się stopią.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Przenieść do miski miksującej. Alternatywnie, można połączyć pianki, mleko i sól w kuchence mikrofalowej miski i po prostu podgrzać, mieszając co 15 do 30 sekund, aż stopi się i gładka.Powtórz procedurę z 6 pozostałymi piankami i 2 łyżkami mleka. Kiedy pianki stopią się, natychmiast dodaj 2 uncje czekolady i mieszaj, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Pozostaw obie mieszaniny do ostygnięcia w temperaturze pokojowej przez 1 godzinę.Gdy mieszaniny są chłodne, mieszamy Kahlua do większej (24 pianki) partii.Ubij tylko 1 1/3 szklanki śmietany, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć około jednej czwartej bitej śmietany do mieszaniny czekolady i rozprowadzić na dnie naczynia ciasto (będzie to dość cienka warstwa). Pozostałą bitą śmietanę złóż do mieszaniny Kahlua. Schłodzić mieszaninę Kahlua przez 30 minut, aby nieco ją zagęścić, a następnie zalać warstwą czekolady. Powinno dojść prawie do górnej części naczynia ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
KahluaKahlua
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Całość włożyć do zamrażarki na około 8 godzin.Gdy ciasto jest zamrożone, ubić pozostałą 1 szklankę śmietany, aż szczyty są sztywne. Ubić w cukrze pudrze i wanilii. Rura wokół krawędzi ciasta. Włożyć z powrotem do zamrażarki, aż będzie gotowa do podania. Możesz udekorować go jednak chcesz, ale ja stopiony 1 oz czekolady i 1 łyżeczka oleju w ciężkiej torbie zamrażarki duty w kuchence mikrofalowej przez 30 sekund, odcinane końcówki, i wyciśnięty mieszaniny czekolady na granicy mrożonej bitej śmietany. Posypałam migdałami w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Ciasto pozostawić w temperaturze pokojowej na około 30 minut przed krojeniem — dobrą sztuczką jest umieszczenie zamrożonego ciasta na patelni do pieczenia z gorącą wodą. Pomoże to poluzować zamrożoną skórkę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W21 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn