Ciasto czekoladowo-karmelowo-orzechowe II

Need a deser wegetariański? Ciasto czekoladowo-karmelowo-orzechowe II może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 303 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, mąkę, fun size bars czekoladowo-karmelowo-orzechowe cukierki nugatowe i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Ciasto czekoladowe z mleczno-czekoladowym Crunch i sosem karmelowym, oraz Ciasto czekoladowe z solonym karmelem i białą czekoladą maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj i mąkę dwa 9-calowe kwadratowe patelnie do ciast.
W górnej części podwójnego kotła, połączyć pokrojone batony, woda, i masło orzechowe.
Ogrzać i mieszać, aż dobrze stopi się i wymieszać. Odstawić mieszaninę do ostygnięcia.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
Oddzielić białka od żółtek. Ubij białka, aż powstaną sztywne szczyty. Odstawić.
W dużej misce, masło śmietankowe lub margarynę dokładnie. Stopniowo dodawaj cukier i ubijaj w 4 żółtkach, wanilii i schłodzonej mieszance batoników.
Wymieszać na gładką masę i dodać 1/4 szklanki maślanki. Mieszaj mieszankę mąki na przemian z pozostałą 1 szklanką maślanki, mieszaj tylko do momentu, aż się zmieszasz. Delikatnie złożyć w sztywno ubitych białek.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 45 minut.
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 5 minut, a następnie włączyć na stojaku ciasto, aby zakończyć chłodzenie.
Podawać z lodami lub bitą śmietaną, w razie potrzeby.