Ciasto czekoladowo-jabłkowe II wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 19 porcji z 334 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czekoladę, polewę czekoladową, masło i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto czekoladowo-jabłkowe III, Czekoladowe Ciasto Jabłkowe Bananan, oraz Ciasto Czekoladowe Z Kaszą Gryczaną, Orzechami Laskowymi I Musem Jabłkowym.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszać sos jabłkowy, słodzone mleko skondensowane, masło lub margarynę, jajka, roztopioną czekoladę i ekstrakt waniliowy.