Ciasto czekoladowo-buraczane z lukrem z sera buraczanego
Ciasto czekoladowo-buraczane z lukrem buraczanym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 3510 kalorii, 16G białka, oraz 315g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 355 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to radość piekarza. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, buraki, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Czekoladowo-Buraczane Z Polewą Czekoladowo-Serową, Ciasto buraczane z lukrem twarogowym, oraz Czekoladowe Babeczki Buraczane Z Lukrem Serowo-Pomarańczowym.
Instrukcje
1
Umieść stojak w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. dokładnie umyć buraki pod bieżącą wodą i przyciąć ich liście, pozostawiając około 1/2 cala łodygi.
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku. Pieczemy, aż buraki będą miękkie po przekłuciu nożem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Buraki wyjąć z piekarnika. Otwórz folię i pozostaw buraki do całkowitego ostygnięcia. Buraki będą łatwe do obierania (tylko za pomocą noża do parowania) po całkowitym ostygnięciu.Obrane buraki zetrzeć na tarce w najdrobniejszej płaszczyźnie. Odmierz 3/4 szklanki startych buraków na ciasto i 2 łyżki na lukier. Odstawić.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F. użyj masła, aby posmarować dwie 8 lub 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Prześledzić kawałek pergaminu, więc jest tego samego rozmiaru, co dno patelni do ciasta.
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu
7
Dodaj pylenie mąki, aby pokryć patelnię. Odstaw patelnie na bok podczas przygotowywania cake.In miska elektrycznego miksera stojącego, wyposażona w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukry. Beat na średniej prędkości, aż blady i puszysty, o 3 do 5 minut. Ubijaj jajka, po kolei, przez minutę po każdym dodaniu. Zatrzymać mikser i w razie potrzeby zeskrobać boki miski. Po dodaniu jajek ubijamy buraki i ekstrakt waniliowy aż do całkowitego combined.In w średniej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej Soli
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, Obrane
8
Dodać połowę suchych składników do mieszaniny masła i jaj. Ubijając na małej prędkości, powoli dodaj maślankę. Po prostu włączone, dodać drugą połowę suchych składników. Beat na średniej prędkości, aż mleko i suche składniki są po prostu włączone. Staraj się nie przesadzać ciasta. Miskę można wyjąć z miksera i mieszaninę złożyć za pomocą szpatułki, aby zakończyć zawierające składniki. Ciasto ciasto będzie na grubej stronie nie wylewać.Podzielić ciasto między dwoma przygotowanymi patelniami ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Piec przez 23 do 25 minut (na patelni 9 cali) lub 30-32 minut (na patelni 8 cali). Ciasto robi się, gdy szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Smażone Krewetki, Obrane
10
Wyjmij ciasta z piekarnika i pozostaw na 10 minut. Odwróć ciastka na stojaku chłodzącym, aby całkowicie ostygły przed lukierowaniem i montażem cake.To zrób lukier: w misce elektrycznego miksera stojącego, wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubijaj ser śmietankowy przez 30 sekund, aż będzie giętki i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Duża Szczypta Drobnej Soli
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Dodaj masło i beat przez kolejne 30 sekund, aż dobrze połączone. Zatrzymać mikser i w razie potrzeby zeskrobać miskę. Beat in the beets.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać cukier puder, ekstrakt waniliowy, mleko, sok z cytryny i sól. Beat na średniej prędkości, aż gładkie i jedwabiste. Przechowywać w lodówce lukier na 30 minut przed lukier schłodzone cakes.To Złóż ciasto, umieść jedną warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub talerzu. Top z dużą ilością różowego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
żółty Owocowy Roll-up
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
13
Rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Umieść drugie ciasto na wierzchu lukru. Top z lukrem. Na boki ciasta wyrabiać lukier. Zostanie Ci dodatkowy lukier. Przechowywać w lodówce na godzinę przed podaniem (to sprawi, że ciasto łatwiej pokroić). Ciasto będzie trwać, dobrze zapakowane w lodówce, do 4 dni.