Ciasto czekoladowo-buraczane z lukrem z sera buraczanego
Ciasto czekoladowo-buraczane z lukrem buraczanym wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 3510 kalorii, 16G białka, oraz 315g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 355 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to radość piekarza. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, buraki, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Czekoladowo-Buraczane Z Polewą Czekoladowo-Serową, Ciasto buraczane z lukrem twarogowym, oraz Czekoladowe Babeczki Buraczane Z Lukrem Serowo-Pomarańczowym.
Instrukcje
1
Umieść stojak w środkowej i górnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. dokładnie umyć buraki pod bieżącą wodą i przyciąć ich liście, pozostawiając około 1/2 cala łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Czyste buraki umieścić w kawałku folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Umieścić na blasze do pieczenia w piekarniku. Pieczemy, aż buraki będą miękkie po przekłuciu nożem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Buraki wyjąć z piekarnika. Otwórz folię i pozostaw buraki do całkowitego ostygnięcia. Buraki będą łatwe do obierania (tylko za pomocą noża do parowania) po całkowitym ostygnięciu.Obrane buraki zetrzeć na tarce w najdrobniejszej płaszczyźnie. Odmierz 3/4 szklanki startych buraków na ciasto i 2 łyżki na lukier. Odstawić.Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F. użyj masła, aby posmarować dwie 8 lub 9-calowe okrągłe patelnie do pieczenia. Prześledzić kawałek pergaminu, więc jest tego samego rozmiaru, co dno patelni do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Tarka Do Pudełek
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Wyciąć i umieścić wewnątrz patelni ciasto. Posmaruj pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
7
Dodaj pylenie mąki, aby pokryć patelnię. Odstaw patelnie na bok podczas przygotowywania cake.In miska elektrycznego miksera stojącego, wyposażona w przystawkę do łopatek, masło śmietankowe i cukry. Beat na średniej prędkości, aż blady i puszysty, o 3 do 5 minut. Ubijaj jajka, po kolei, przez minutę po każdym dodaniu. Zatrzymać mikser i w razie potrzeby zeskrobać boki miski. Po dodaniu jajek ubijamy buraki i ekstrakt waniliowy aż do całkowitego combined.In w średniej misce wymieszać mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.
Dodać połowę suchych składników do mieszaniny masła i jaj. Ubijając na małej prędkości, powoli dodaj maślankę. Po prostu włączone, dodać drugą połowę suchych składników. Beat na średniej prędkości, aż mleko i suche składniki są po prostu włączone. Staraj się nie przesadzać ciasta. Miskę można wyjąć z miksera i mieszaninę złożyć za pomocą szpatułki, aby zakończyć zawierające składniki. Ciasto ciasto będzie na grubej stronie nie wylewać.Podzielić ciasto między dwoma przygotowanymi patelniami ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
9
Piec przez 23 do 25 minut (na patelni 9 cali) lub 30-32 minut (na patelni 8 cali). Ciasto robi się, gdy szaszłyk włożony do środka wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Wyjmij ciasta z piekarnika i pozostaw na 10 minut. Odwróć ciastka na stojaku chłodzącym, aby całkowicie ostygły przed lukierowaniem i montażem cake.To zrób lukier: w misce elektrycznego miksera stojącego, wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubijaj ser śmietankowy przez 30 sekund, aż będzie giętki i gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Duża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Dodaj masło i beat przez kolejne 30 sekund, aż dobrze połączone. Zatrzymać mikser i w razie potrzeby zeskrobać miskę. Beat in the beets.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
12
Dodać cukier puder, ekstrakt waniliowy, mleko, sok z cytryny i sól. Beat na średniej prędkości, aż gładkie i jedwabiste. Przechowywać w lodówce lukier na 30 minut przed lukier schłodzone cakes.To Złóż ciasto, umieść jedną warstwę ciasta na stojaku na ciasto lub talerzu. Top z dużą ilością różowego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
5 Cukierków Peachie-O
Do Smarowania Wkładki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Rozprowadzić równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
14
Umieść drugie ciasto na wierzchu lukru. Top z lukrem. Na boki ciasta wyrabiać lukier. Zostanie Ci dodatkowy lukier. Przechowywać w lodówce na godzinę przed podaniem (to sprawi, że ciasto łatwiej pokroić). Ciasto będzie trwać, dobrze zapakowane w lodówce, do 4 dni.