Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym

Ciasto czekoladowo-buraczane bezglutenowe z lukrem czekoladowym Bezmlecznym
Jeśli 1,12 zł za porcję spada twój budżet, bezglutenowe ciasto czekoladowo-buraczane z lukrem czekoladowym Bezmlecznym może być świetnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 499 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, buraki, olej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, 1 Minuta Bez Cukru Ciasto Czekoladowe Kubek {Low Carb, Nabiał & Gluten Free}, oraz Bezglutenowe niemieckie ciasto czekoladowe z polewą bezmleczną.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Pierwszy zestaw składników wymieszać w misce i odstawić. W maszynce ubij jajka i cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodać olej i wanilię i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj sok na przemian z zarezerwowaną suchą mieszanką, zaczynając i kończąc na suchych składnikach, pulsując tylko 2-3 razy, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5
Dodać kokos i buraki, i pulsować tylko 2-3 razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
6
Wlać mieszaninę do nasmarowanej rurki i piec około godziny lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Odwróć ciasto i niech ostygnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać jak jest lub z polewą czekoladową.Roztopić składniki na bardzo małym płomieniu lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
8
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Rozłóż na cieście i pozwól, aby lukier uformował się przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn