Ciasto Czekoladowe Z Solą Morską I Oliwą Z Oliwek Na Pół Skorupki
Ciasto czekoladowe z solą morską i oliwą z oliwek na pół skorupy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 842 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka mąki uniwersalnej, ekstrakt z wanilii, sól morska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 140 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Karmazyn na pół muszli, Crudo na pół muszli, oraz Babeczki na pół muszli.