Ciasto Czekoladowe z Olejem
Przepis Ciasto Czekoladowe z Olejem można przygotować w około 45 minut . Dbasz o sylwetkę? Ten bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis ma 227 kalorii , 3 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 20 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 15 osób. Udaj się do sklepu i kup olej roślinny, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogi deser. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 28% , co jest raczej złym wynikiem. Użytkownikom, którym podobał się ten przepis, spodobały się również Ciasto Rozmarynowo-Oliwne Z Gorzką Czekoladą , Ciasto z winem i oliwą z oliwek oraz Ciasto Oliwne Z Brązową Lukrecją Maślaną .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
W dużej misce wymieszaj cukier, mąkę, sodę oczyszczoną, sól i kakao.
Dodaj wodę, olej roślinny, ocet i wanilię. Ubijaj ręcznie, aż będzie gładkie.
Wlać do formy o wymiarach 9x13 cali.
Piec w temperaturze 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita) przez 40 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona w środek ciasta będzie czysta.