Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wodę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym, oraz Chocolate Chip Peanut Butter Pound Cake w / Peanut Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubij mieszankę tortową, wodę, śmietanę i białka na średniej prędkości przez 2 minuty. Płaszcz a 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia w sprayu i kurzu z mąką.
W małej misce, beat serek, jajko, cukier, masło orzechowe i mleko, aż będzie gładka. Rzuć przez łyżki stołowe na ciasto i zawirować nożem.
Piec w temperaturze 350° przez 35-40 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce resztki.