Ciasto Czekoladowe Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać ciasto czekoladowe masło orzechowe spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 461 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 294 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz błyskawiczną mieszankę budyniu czekoladowego, cukier cukierniczy, bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej, bezpiecznej w kuchence mikrofalowej misce połącz masło i masło orzechowe.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej do miękkości; dobrze wymieszać. Stopniowo mieszaj z cukrem cukierniczym, aż mieszanina będzie przypominać miękkie ciasto.
Rozprowadzić mieszaninę na 2 Skórki ciasta.
W małej misce wymieszaj mleko z budyniem instant.
Wlać mieszaninę masła orzechowego w każdej skorupie. Wyluzuj, aż się uspokoisz.
Najlepsze ciasta z bitą polewą, gdy są gotowe do podania.