Ciasto czekoladowe z kiszoną kapustą II
Ciasto z kiszoną czekoladą II jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, jajka, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Z Kiszoną Czekoladą, Ciasto Czekoladowe Z Kiszoną Kapustą, oraz Ciasto Czekoladowo-Kiszone.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Kakao, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać i odstawić. W osobnej miseczce połączyć maślankę z kiszoną kapustą i odstawić.
W dużej misce, masło śmietankowe, brązowy cukier i wanilia, aż lekkie i puszyste.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mieszaniną kiszonej kapusty. Bij tylko do wymieszania.
Wlać ciasto do patelni 9x13 cali.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Fajne ciasto i mróz z ulubionym polewą czekoladową.