Ciasto czekoladowe z kiszoną kapustą II

Ciasto czekoladowe z kiszoną kapustą II
Ciasto z kiszoną czekoladą II jest Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, jajka, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Z Kiszoną Czekoladą, Ciasto Czekoladowe Z Kiszoną Kapustą, oraz Ciasto Czekoladowo-Kiszone.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Kakao, mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać i odstawić. W osobnej miseczce połączyć maślankę z kiszoną kapustą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, masło śmietankowe, brązowy cukier i wanilia, aż lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajka i ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
4
Dodać mieszankę mąki na przemian z mieszaniną kiszonej kapusty. Bij tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Wlać ciasto do patelni 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Fajne ciasto i mróz z ulubionym polewą czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta1 Czerwona Cukierkowa Moneta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn