Ciasto czekoladowe z cukinią III
Ciasto czekoladowo-Cukiniowe III to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz proszek do pieczenia, cukinię, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 28%. Podobne przepisy to 100% pełnoziarniste Czekoladowe Ciasto Cukiniowe z greckim jogurtem miodowo-czekoladowym Ganache, Ciasto czekoladowo-śmietankowe z cukinią z polewą czekoladową, oraz Grecki jogurt czekolada ciasto cukinia z polewą czekoladową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x13 cala patelni do pieczenia.
W średniej misce wymieszaj mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cynamon.
Dodać jajka i olej, dobrze wymieszać. Złóż orzechy i cukinię, aż będą równomiernie rozłożone.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasto całkowicie przed lukier z ulubionym lukrem.