Ciasto czekoladowe z cukinią I
Ciasto Czekoladowo-Cukiniowe I to deser dla 15 osób. Za 37 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 11 g tłuszczu i łącznie 269 kalorii . 105 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mleka, mąki, cukru i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 45 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 34% . Wypróbuj Ciasto Czekoladowo-Bananowe Z Cukinii , Czekoladowy Chleb Z Cukinii i Słodkich Ziemniaków Z Migdałami i Suszonymi Wiśniami oraz Podwójny Czekoladowy Chleb Z Cukinii, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Utrzyj masło lub margarynę, olej roślinny i cukier.
Dodaj jajka, kwaśne mleko i wanilię. Dobrze wymieszaj.
W osobnej misce przesiej razem suche składniki.
Wymieszaj suche składniki z masą maślaną.
Dodaj startą cukinię i dobrze wymieszaj.
Rozłóż ciasto w natłuszczonej i posypanej mąką formie o wymiarach 9 x 13 cali.
Posyp wierzch orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.
Piec w nagrzanym do 165 stopni Celsjusza piekarniku przez 45 minut.