Ciasto Czekoladowe Yost

Ciasto Czekoladowe Yost
Ciasto czekoladowe Yost może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, soli, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym, oraz Easy Kids Birthday Cake: Ciasto czekoladowe z lukrem czekoladowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię na ciasto o wymiarach 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W misce ubić maślankę, olej roślinny, jajka, 1/3 szklanki kakao w proszku i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MaślankaMaślanka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli ubić w osobnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodać suche składniki do mieszanki maślanki i ubić w gorącej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Rozłóż ciasto w przygotowanej patelni tortowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ustawi i wykałaczka włożona do środka ciasta wychodzi czysta lub z wilgotnymi okruchami, około 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Ochłoń.
8
Ubij cukier cukierniczy, śmietanę, masło, 1/4 szklanki kakao w proszku, 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego i 1/4 łyżeczki soli w misce za pomocą miksera elektrycznego, aż lukier będzie gładki i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
LukierLukier
MasłoMasło
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Rozprowadzić na ostudzonym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn