Ciasto czekoladowe w słoiku II

Ciasto czekoladowe w słoiku II
Need a deser wegetariański? Ciasto czekoladowe w słoiku II może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 80. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Sałatka Z Ciecierzycy I Quinoa Mason Jar, Wyznanie # 64: Jestem pozbawiona Ciasta ... Ciasto czekoladowe z lukrem twarogowym i satynową polewą czekoladową, oraz Czekoladowy tort urodzinowy: Diabelski tort z bogatym lukrem czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Umyć 8 (kufel) proste, szerokie słoiki do konserw w gorącej wodzie z mydłem. Dobrze spłucz, osusz i pozwól im osiągnąć temperaturę pokojową. Dobrze nasmaruj wnętrze słoika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W średniej misce przesiać mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
W dużej misce, masło śmietankowe z połową masła, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka i pozostały cukier i ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Dodać wanilię i mus jabłkowy i połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
6
Dodać mieszaninę mąki w trzech krokach, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
7
Wlać 1 szklankę ciasta do każdego słoika i ostrożnie usunąć ciasto z obręczy.
8
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Podczas pieczenia ciast sterylizuj pokrywki i pierścienie, gotując je w rondlu z wodą. Przechowywać w gorącej wodzie do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Po zakończeniu pieczenia ciasta wyjmij słoiki z piekarnika. Upewnij się, że felgi słoików są czyste. (Jeśli nie, słoiki nie uszczelnią się poprawnie). Podczas gdy słoiki są jeszcze gorące, umieść pokrywki na słoikach i mocno przykręć pierścienie. Słoiki zapieczętują się, gdy ostygną.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
11
Umieść słoiki na blacie i słuchaj, aby "ping" podczas zamykania. Jeśli przegapisz "ping", poczekaj, aż będą całkowicie chłodne i naciśnij górną część pokrywy. Jeśli w ogóle się nie ruszy, jest zapieczętowany.
12
Otwarte słoiki należy przechowywać w lodówce i spożywać w ciągu 2 tygodni. Zamknięte słoiki można umieścić w zamrażarce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje80
Ocena Zdrowia0
Magazyn