Ciasto Czekoladowe Pączki

Ciasto Czekoladowe Pączki
Ciasto czekoladowe pączki to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, mąkę, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Pączki, Ciasto Czekoladowe Pączki, oraz Ciasto Czekoladowe Krówki Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól. W małej misce ubić jajka, cukier, maślankę i roztopione masło do wymieszania. Wymieszać z suchymi składnikami, aż do dobrze wymieszanego. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę lub do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zeskrobać ciasto na obficie posmarowaną mąką powierzchnię. Z mąką ręce, pat ciasto się do około 1/2 cala grubości. Z 3-calowym obcinaczem do pączków, wyciąć pączki. Pokroić razem kawałki ciasta i ponownie pokroić. (Naprzemiennie kształtuj ciasto na liny o długości około 5 cali i grubości 1/2 cala; połącz końce liny, tworząc pączki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
3
Pączki ułożyć na dobrze posmarowanej mąką blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W międzyczasie napełnij elektryczną frytkownicę do linii napełniania lub wlej około 4 cale oleju do miski 5-do 6-litrowej; podgrzej do 375 (patrz "Fry Right" poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Umieść po jednym pączku na raz na szerokiej szpatułce i delikatnie wsuń do oleju, smażąc do trzech na raz. Gotować, obracając raz, aż puffy i gotowane przez, 3 do 4 minut (aby sprawdzić czas, wyciąć pierwszy test). Z rowkiem łyżką, przenieść pączki do ręczników papierowych, aby osuszyć. Powtórz, aby usmażyć Pozostałe pączki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, zanurzyć górną połowę każdego pączka w ciepłej glazury mocha i umieścić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
7
Odstawić, aż glazura jest ustawiona, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Glazura Mocha. W żaroodpornej misce połącz 6 uncji posiekanej półsłodkiej czekolady, 1/2 szklanki śmietany do ubijania, 1 łyżkę masła, 2 łyżeczki syropu kukurydzianego i 1 łyżeczkę natychmiastowego espresso w proszku. Doprowadzić kilka centymetrów wody do wrzenia na patelni; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
MochaMocha
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Umieścić miskę nad wodą i odstawić, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn