Ciasto czekoladowe, nerkowca i klon

Ciasto czekoladowe, nerkowca i klon
Czekolada, nerkowca, i klon ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 713 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, pieczone nerkowce, crème fraîche i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, Budyń Bananowo-Klonowy Nerkowca, oraz Klon-Przyprawa Nerkowca Krucha.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym, mąka impulsowa i sól do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z kilkoma małymi (mniej więcej wielkości grochu) grudkami masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
3
Skropić 3 łyżki wody lodowej równomiernie na mieszaninie i pulsować lub delikatnie mieszać widelcem do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Wyciśnij małą garść ciasta: jeśli nie trzyma się razem, dodaj więcej wody z lodem 1/2 łyżki na raz, pulsując lub mieszając, aż do włączenia. Nie przepracuj ciasta, bo ciasto będzie trudne.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Obróć ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą, zbierz w kulkę i spłaszcz w dysk. Owinąć w folię i schłodzić do jędrności, około 1 godziny. (Ciasto można zrobić przed i zamrozić do 1 tygodnia. Rozmrażać w lodówce przed kontynuowaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do 12-calowej okrągłej, a następnie przenieś do patelni. Przyciąć krawędź, pozostawiając 1/2-calowy zwis, a następnie złożyć zwis pod i ozdobnie zacisnąć krawędź. Dno i bok skorupy nakłuć widelcem, a następnie schłodzić skorupę przez 30 minut. (Powłoka może być montowana do tego punktu: owinąć całą patelnię dobrze w folię i przechowywać w lodówce do 2 dni lub zamrozić do 1 tygodnia. Przed kontynuowaniem rozmrażać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podczas gdy shell dreszcze, Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyłożyć skorupę folią i wypełnić masą ciasta lub suszoną fasolą, następnie piec, aż ciasto się ułoży i będzie bladozłoty na brzegach, około 15 minut. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec powłoki aż blady złoty na całym, 5 do 7 protokół więcej. Spoko na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1
W średnim rondlu na umiarkowanie wysokim ogniu, dusić syrop klonowy, odkryte, aż zredukowane do 3/4 szklanki, o 10 protokół. Ostrożnie ubij masło (mieszanina może się rozpryskać), następnie cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do ogrzania temperatury pokojowej.
3
W średniej misce, ubij razem jajka i brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubić mieszaninę jajek do schłodzonej mieszaniny syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posiekaną czekoladę rozłożyć równą warstwą na dnie przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Orzechy posypać drugą równą warstwą, a następnie zalać nadzieniem orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
8
Piec, aż nadzienie jest dmuchany i centrum jest po prostu ustawić, 45 do 60 minut. Schłodzić w patelni na stelażu. (Ciasto można przygotować do 1 dnia wcześniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Ostudzić, następnie przykryć luźno i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
1
Używając miksera elektrycznego, ubij Creme fraîche, aż utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Podawać z ciastem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn