Ciasto Czekoladowe Mocha

Ciasto Czekoladowe Mocha
Chocolate Mocha Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 192 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cukier, posypki czekoladowe, bitą mieszankę polewową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowe pączki Mocha z ciemną czekoladą Mocha Glaze, Kahlúa brownies z lukrem maślanym kahlúa mocha i soloną karmelową białą czekoladą kahlúa mocha latte, oraz Ciasto Z Budyniem Czekoladowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj nadzienie do ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 2 szklanek mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2
W małej misce, połączyć 1 filiżankę gorącego nadzienia, kawy rozpuszczalnej i cukru. Wymieszać do rozpuszczenia i wymieszać. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt1/2 Szklanki Suszonego Pokarmu Dla Niemowląt
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Schłodzić pozostałe nadzienie 5 minut, mieszając kilka razy.
4
Wlać do skórki i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Przygotować ubitą mieszankę polewową zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, używając pozostałej 1/2 szklanki mleka i wanilii. Ubij schłodzony kubek budyniu, aż będzie gładki, a następnie złóż na ubitą polewę. Stos lekko na wypełnienie skorupy, rozłożenie równomiernie. Schłodzić kilka godzin przed podaniem. Top z posypką czekoladową w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka CzekoladowaPosypka Czekoladowa
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn