Ciasto czekoladowe Linda Sue (Wegańskie)
Ciasto czekoladowe Linda Sue (wegańskie) może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz kakao w proszku, olej canolan, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Niesamowita Salsa z awokado brzoskwiniowego Sue, Cytrynowe ciasto Lindy, oraz Wegańskie Ciasto Czekoladowe Z Lukrem Wegańskim.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
W misce wymieszać mąkę, cukier, kakao w proszku i sodę oczyszczoną; dodać wodę, olej rzepakowy i ocet.
Wymieszać, aż ciasto będzie gładkie.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut. Ostudzić na patelni przed krojeniem.