Ciasto Czekoladowe Krówki
Ciasto czekoladowe krówki to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), Bumpy Cake (Ciasto czekoladowe z kremem waniliowym i krówką czekoladową), oraz Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarować 9-calowy placek sprayem do gotowania i kurzu z kakao.
Roztopić posiekaną czekoladę i margarynę w ciężkim rondlu na małym ogniu, stale mieszając, 3 do 5 minut lub aż będzie gładka; ubijać W 3/4 szklanki cukru, ubijając do wymieszania.
W dużej misce ubić jajka i wanilię. Stopniowo ubijać w mieszaninie czekoladowej, ubijając aż do wymieszania.
Wlać do przygotowanego ciasta.
Piec w 350 przez 30 minut lub do momentu wyschnięcia krawędzi i ustawienia środka. (Nie przesadzaj.) Schłodzić w pieplate na stojaku z drutu 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia. (Ciasto spadnie lekko po wyjęciu z piekarnika.) Pył z 2 łyżkami. cukier puder tuż przed podaniem.