Ciasto Czekoladowe I
Ciasto czekoladowe i wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na $2.29 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1022 kalorii, 10g białka, oraz 56 g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 45 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pianki, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, oraz KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie.
Instrukcje
Rozbić batony czekoladowo-migdałowe i umieścić w średnim rondlu z piankami i mlekiem.
Umieść na średnim ogniu i często mieszaj, aż czekolada i pianki zostaną stopione i mieszanina będzie gładka.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
W średniej misce ubijamy śmietanę do uzyskania miękkich szczytów. Złożyć do schłodzonej mieszaniny czekolady. Delikatnie wymieszać z ekstraktem z wanilii.
Wlać mieszaninę do skorupy. Schłodzić przed podaniem.