Ciasto czekoladowe brownie może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Przepis ten zachwycił 1479 osób. Jeśli masz masło, vanillan ekstrakt / esencja, cukier muscovado, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Chocolate Chip Cookie Oreo Brownie Ice Cream Cake (Slutty Brownie Ice Cream Cake), 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, oraz Ciasto Czekoladowe Brownie.
Instrukcje
1
Piekarnik do 180C / wentylator 160C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Nasmarować i wyłożyć 20-centymetrową puszkę na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu
3
Na patelni umieścić masło, cukier puder, cukier brązowy, czekoladę i złoty syrop i delikatnie rozpuścić na małym ogniu, aż będzie gładkie i bez grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Caster
Złoty Syrop
Ramię
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Ciasto świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.