Ciasto Czekoladowe Bezowe

Ciasto Czekoladowe Bezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowego ciasta Bezowego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz sól morską, mąkę, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę i sól połączyć w misce robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodać masło i warzyw skracanie i proces, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, 8 do 10 sekund. Z procesorem na pulsie, dodać wystarczającą ilość wody z lodem, 1 łyżka na raz, aż ciasto trzyma się razem, nie jest lepki lub kruchy. Uformuj ciasto na dysk i zawiń w folię. Schłodzić do jędrności, a wilgoć rozłoży się równomiernie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Mąkę czystą powierzchnię roboczą i wałek do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
4
Umieść krążek ciasta na środku mąki. Zaczynając od środka ciasta, rozwałkuj na górną krawędź ciasta, ale nie nad nią. Wróć do środka i stań w dół, ale nie nad dolną krawędzią. Podnieś ciasto, daj mu ćwierć obrotu i połóż je na powierzchni roboczej. Kontynuuj toczenie, powtarzając ćwierć obrotów, aż masz dysk o grubości około 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Ułóż ciasto na 9-calowy talerz ciasta. Trim 1 cal większy niż średnica talerza ciasto; złożyć zwisające ciasto pod siebie wzdłuż krawędzi płyty. Aby uzyskać prostą ozdobną krawędź, naciśnij zęby widelca wokół złożonego ciasta. Aby zrobić karbowaną krawędź, używając palca i kciuka, uszczypnij i zagniataj złożone ciasto. Schłodzić do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Aby blind-piec skorupę, Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Pokruszyć kawałek papieru pergaminowego, a następnie ułożyć go płasko na dnie ciasta. Waga papieru z ciężarami ciasto, suszona fasola lub niegotowany ryż; to będzie zachować niewypełnione ciasto skorupa z nadmuchiwania w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Piec przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika i wyjąć papier i odważniki. (Można ponownie użyć ryżu lub fasoli do ślepego pieczenia kilka razy.) Powrót do piekarnika i piec pustą skorupę, aż głęboki złoty kolor, o 10 więcej minut (w sumie 30 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Do nadzienia i bezy: gdy ciasto jest ciepłe, umyj spód roztopioną czekoladą i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
11
W rondlu, połączyć 1 szklankę mleka i cukru granulowanego. W misce, połączyć pozostałe 1 szklankę mleka, kakao w proszku i mąki i dokładnie ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
12
Podgrzać rondel z mieszaniną mleczno-cukrową na średnim ogniu, aż do ugotowania. Powoli dodawać mieszaninę mleka i mąki i mieszać do połączenia. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Dodaj żółtka, stale ubijając i podgrzewaj, aż powróci do wrzenia. Gdy mieszanina dojdzie do wrzenia, natychmiast dodaj wanilię i usuń ją z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Wlać mieszaninę do upieczonej skorupy ciasta. Odstawić do całkowitego ostygnięcia i ustawić, około 2 godzin w temperaturze pokojowej lub 1 godzinę w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
15
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
16
Aby zrobić polewę bezową, białka umieścić w nieaktywnej misce ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
17
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego i, za pomocą ręcznego miksera, ubijaj na dużej prędkości, aż się spieni. Przesiać cukier cukierniczy trochę na raz i ubijać, aż białka będą błyszczące i utrzymać sztywne szczyty, gdy trzepaczka zostanie podniesiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Krem TatarskiKrem Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
18
Aby zakończyć ciasto, łyżka bezy na ciasto, upewniając się, że dotyka krawędzi Skórki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
19
Piec na złoty kolor, 3 do 5 minut. Za pomocą ząbkowanego noża pokroić ciasto na kliny i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn