Ciasto czekoladowe wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 264 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier cukierniczy, orzechy włoskie, ekstrakt z wanillanu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto czekoladowe Retro mamy (aka Texas Sheet Cake), Ciasto Czekoladowe, oraz Ciasto Czekoladowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W misce połącz pierwsze cztery składniki; odstawić. W małym rondelku zagotuj masło, kakao i wodę. Natychmiast zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj do suchych składników i dobrze wymieszaj.
3
W małej misce ubij jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj maślankę i wanilię; dobrze wymieszaj. Wymieszaj z mieszanką kakaową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Kakao W Proszku
5
Wlać do natłuszczonego 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
6
Piec w temperaturze 375° przez 20-22 minuty lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
7
W międzyczasie w rondelku zagotuj masło, kakao i mleko, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kakao W Proszku
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Zdejmij z ognia; dodaj cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
9
Dobrze wymieszaj.
10
Rozłóż na gorącym cieście; natychmiast posyp orzechami. Ostudzić całkowicie na ruszcie.