Ciasto cytrynowo-migdałowe z nadzieniem z twarogu cytrynowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta cytrynowo-migdałowego z nadzieniem z twarogu cytrynowego. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.21 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz maliny, skórka cytryny, posiłek ciasto Maca, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Ciasta Cytrynowego Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego, Ciasto cytrynowe z kremowym nadzieniem i twarogiem cytrynowym, oraz Białe Ciasto Warstwowe Z Nadzieniem Z Twarogu Cytrynowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryj 9-calową patelnię springform sprayem do gotowania. Pył patelni z 2 łyżeczki Maca ciasto posiłek.
Umieścić żółtka w dużej misce i ubić mikserem z dużą prędkością przez 2 minuty. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 1 minuty).
Dodaj 1/4 szklanki Maca ciasto posiłek, 1 1/2 łyżeczki wody, 1/2 łyżeczki startej skórki cytryny, świeży sok z cytryny, i 1/4 łyżeczki soli; beat tylko do mieszania. Złożyć migdały.
Białka umieścić w dużej misce. Używając czystych, suchych ubijaczy, ubijaj białka mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą białek w mieszaninę żółtkową; delikatnie złożyć pozostałe białka. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w 350 przez 35 minut lub do złotego koloru i ustawić. Schłodzić przez 10 minut w patelni na stojaku z drutu. Obróć nóż w krawędź ciasta.
Wyjąć ciasto z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. (Ciasto będzie tonąć w środku, jak ostygnie.)
Na środku ciasta rozprowadzić 1 szklankę cytrynowego twarogu, a na wierzchu polać malinami.
Ciasto pokroić w kliny za pomocą ząbkowanego noża.