Ciasto Cytrynowo-Jagodowe Budyniowe
Ciasto cytrynowo-jagodowe Budyniowe to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 227 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Budyń Jagodowo-Cytrynowy, Ciasteczka Jagodowo-Cytrynowe, oraz Budyń chlebowy cytrynowo-jagodowy w słoiku.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło 2-quart sufl danie. W misce ubić żółtka, masło, maślankę, skórkę z cytryny i sok.
Dodać cukier, mąkę i sól i ubijać na gładką masę.
Ubij białka, aż utworzą się jędrne szczyty. Złożyć jedną czwartą ubitych białek do mieszanki cytrynowej, a następnie delikatnie złożyć pozostałe białka.
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia; przenieść naczynie do dużej patelni do pieczenia.
Wlać tyle gorącej wody do patelni do pieczenia, aby dotrzeć do połowy boków naczynia do pieczenia.
Posypać jagodami budyniem.
Piec do góry jest dmuchany i jasnobrązowy, o 45 protokół.
Wyjąć z łaźni wodnej i ostudzić 10 minut.
Posypać cukrem cukierniczym i podawać.