Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka klinów cytrynowych, Skórki ciasto, cytrynowy pudding instant i ciasto napełniania mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym, Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowy Borówkowy Serek Śmietankowy Galette.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Upiec ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
4
W międzyczasie, w małej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. W średniej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać serek śmietankowy; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
6
Rozprowadzić w skorupce masę serowo-budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Poszczególne porcje ułożyć nadzieniem z ciasta jagodowego, udekorować bitą polewą i skórką cytrynową. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.