Ciasto Cytrynowo-Jagodowe

Ciasto Cytrynowo-Jagodowe
Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.31 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka klinów cytrynowych, Skórki ciasto, cytrynowy pudding instant i ciasto napełniania mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-śmietankowym, Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, oraz Cytrynowy Borówkowy Serek Śmietankowy Galette.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Upiec ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pieczona skorupa, przy użyciu 9-calowego szklanego talerza. Schłodzić na stojaku chłodzącym 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
4
W międzyczasie, w małej misce, ubić serek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. W średniej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać serek śmietankowy; ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
6
Rozprowadzić w skorupce masę serowo-budyniową. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
7
Poszczególne porcje ułożyć nadzieniem z ciasta jagodowego, udekorować bitą polewą i skórką cytrynową. Przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta Z JagodamiNadzienie Do Ciasta Z Jagodami
Bitą PolewąBitą Polewą
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn