Ciasto cytrynowe ze świeżymi maślanymi malinami

Ciasto cytrynowe ze świeżymi maślanymi malinami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj ciasto cytrynowe ze świeżym maślanym kremem malinowym. Jedna porcja zawiera 688 kalorii, 10g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 259 osób. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skrobię kukurydzianą, mąkę tortową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Cytrynowe Ciastka Dla Dzieci ze świeżymi maślanymi malinami, Tort Urodzinowy Cytrynowy Z Maślanym Kremem Malinowym, oraz Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry.

Instrukcje

1
Lekko pokryć dwie okrągłe patelnie do ciast o średnicy 9 cali sprayem do pieczenia. Spody wyłożyć papierem do pieczenia i ponownie pokryć sprayem do pieczenia. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego1 Kostka Plus 1 łyżka Masła, Miękkiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W robocie kuchennym, Skórka z cytryny pulse i 1 1/2 szklanki cukru, aż nie pozostanie skórka. (Patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i cukier cytrynowy ubić razem w dużej misce. W oddzielnej średniej misce, ubij razem roztopione masło, mleko, sok z cytryny, olej, żółtka jaj i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukier CytrynowyCukier Cytrynowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W misce stojącego miksera lub dużej miski ubij białka z mocowaniem trzepaczki na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty, około 2 minut. Stopniowo dodawaj pozostałą 1/4 szklanki cukru i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się sztywne szczyty, o 1 do 2 minut dłużej. Jeśli korzystałeś z miski miksera stojaka, przenieś białka do oddzielnej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Umieść mieszaninę mąki w pustej misce miksera stojaka. Z mocowaniem trzepaczki i mikserem z małą prędkością, stopniowo wlewaj płynną mieszaninę i mieszaj, aż składniki zostaną prawie w pełni połączone, 15 do 30 sekund. Zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką. Zwiększ prędkość do średniej i wymieszaj do gładkości, około 20 sekund. Złożyć białka i podzielić ciasto równo między przygotowanymi patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 20 do 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Przenieść ciasta do regałów chłodzących i schłodzić 10 minut w patelniach. Obróć ciasta bezpośrednio na stojaki, a następnie obróć tak, aby szczyty były skierowane do góry. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
8
Przygotować krem po ostygnięciu ciasta.
9
Umieść 6 uncji malin i 2 łyżki cukru w robocie kuchennym i pulsuj, aż będzie gładka. Przecedzić do małego rondla i ubić skrobię kukurydzianą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zmniejsza się do około 3 łyżki stołowe, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Przenieść do miski i całkowicie ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Wymieszać pozostałe 1 1/4 szklanki cukru i wody w ciężkim dnie średni rondel na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i gotować syrop, aż zarejestruje 238-240°F na termometrze cukierków, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
12
Podczas gotowania syropu ubij białka z przyczepnością trzepaczki na średniej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty, 2 do 3 minut. Gdy syrop osiągnie temperaturę, mieszając na średniej prędkości, powoli i ostrożnie dodajemy go do białek. Beat aż Na zewnątrz miski jest chłodny w dotyku i białe są grube i błyszczące, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Mikser na średniej prędkości, dodać masło, jeden kawałek na raz. Beat do lekkiego i puszystego, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Dodaj syrop malinowy i wanilię i wymieszaj do połączenia, o 30 sekund. Wyjmij 20 malin do dekoracji, a pozostałe złóż gumową szpatułką—można je zmiażdżyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie2 Puszki Połówek Gruszek W Syropie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
15
Aby zmontować, umieścić jeden placek Okrągły na naczyniu lub podstawce ciasto i rozprowadzić z około 2 szklanki maślane. Wierzch z drugiej rundy ciasto i boki mrozu i wierzch ciasta z pozostałym maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Dekoruj zastrzeżonymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn