Ciasto cytrynowe z twarogiem cytrynowym i Mascarpone

Ciasto cytrynowe z twarogiem cytrynowym i Mascarpone
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 587 kalorii, 11g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ser mascarpone, żółtka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ciasto Z Twarogiem Cytrynowym, Ciasto Z Twarogiem Cytrynowym, oraz Ciasto Cytrynowe Z Twarogiem I Jagodami.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki ubić w średniej metalowej misce. Ustaw miskę nad rondlem gotującej się wody (nie pozwól, aby dno miski dotykało wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Trzepaczka stale aż zagęszczony i natychmiastowy odczyt termometr włożony do rejestry mieszaniny 160 ° F, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać masło; ubijać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Przenieść 1 szklankę twarogu do małej miski do rozłożenia na warstwach ciasta. Rezerwa pozostałego twarogu do napełniania. Naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię obu twarogów. Wyluzuj przez noc. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 191°. dno linii dwóch patelni o średnicy 9 cali z wysokimi bokami 1 1/2 cala z pergaminem (nie smaruj patelni ani pergaminu). Za pomocą miksera elektrycznego, ubić żółtka i 7 łyżek cukru w dużej misce, aż mieszanina jest bardzo gęsta i powoli rozpuszcza wstążki tworzą, gdy unoszą się ubijaki, około 4 minut. Używając czystych, suchych ubijaczy, ubij białka w innej dużej misce, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj pozostałe 7 łyżek cukru, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż będzie sztywny i błyszczący. Złóż połowę białek w mieszaninę żółtkową, następnie przesiać połowę mąki i 1/4 łyżeczki soli i delikatnie złożyć do momentu włączenia. Złóż pozostałe białka, następnie przesiać pozostałą mąkę i złożyć tylko do połączenia, uważając, aby nie opróżnić ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Dziel ciasto między patelniami; gładkie szczyty.
4
Piec, aż tester włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, około 15 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Uruchom nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasta. Odwróć ciasta na tekturowe okrągłe o średnicy 9 cali, stukając w powierzchnię roboczą, jeśli to konieczne, aby uwolnić ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Pokrój każde ciasto poziomo na pół(warstwy będą cienkie). Odklej pergamin.
1
Umieścić cukier w małej metalowej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 1/2 szklanki wrzącej wody; wymieszać do rozpuszczenia cukru. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
Ubij śmietanę i cukier w dużej misce, aż powstaną szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mascarpone do cytrynowego twarogu w średniej misce; ubić do wymieszania. Złóż bitą śmietanę do mieszanki cytrynowo-mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
MascarponeMascarpone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść 1 warstwę ciasta, płaską stroną do góry, na talerzu.
4
Pędzel z 1/4 syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
5
Rozprowadzić 1/4 szklanki twarogu cytrynowego, następnie 1 szklankę nadzienia cytrynowo-mascarpone. Wierzch drugą warstwą ciasta; posmaruj 1/4 syropu i rozprowadź 1/4 szklanki twarogu cytrynowego i 1 szklanki nadzienia cytrynowo-mascarpone. Powtórz z trzecią warstwą ciasta, syropem, twarogiem cytrynowym i nadzieniem. Wierzch z czwartą warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
MascarponeMascarpone
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Posmaruj pozostałym syropem, a następnie rozłóż pozostały twarog cytrynowy. Łyżka 2 szklanki nadzienia cytrynowo-mascarpone do woreczka na ciasto wyposażonego w końcówkę gwiazdki 1/4 cala (do rozet).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru3 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Cukru
MascarponeMascarpone
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Pozostałe nadzienie cytrynowo-mascarpone rozłożyć jako lukier na bokach ciasta. Rura małe rozety lukru na wierzchu ciasta, pokrywając całkowicie. Przykryć ciasto kopułą ciasta; przechowywać w lodówce co najmniej 6 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
8
* Włoski ser śmietankowy dostępny na rynkach włoskich i w wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn