Ciasto Cytrynowe
Lemon Fluff Cake może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z cytryny, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Cytrynowe, Lemon Fluff Pie, oraz Lemon Fluff Deser.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmarować i mąkę dwie 8 calowe okrągłe patelnie do ciast.
Przesiać razem; mąkę, 1 szklankę cukru, proszek do pieczenia i sól.
Ubij białka, aż będą sztywne, ale nadal wilgotne. Stopniowo ubijaj w 1/4 szklanki cukru, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj mleko, ekstrakt z cytryny i skrócenie do mieszaniny mąki, ubić przez 2 minuty, skrobanie miski podczas ubijania. Złożyć białka i wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez około 25 minut.
Wyjąć z patelni i ostudzić. Wypełnij nadzieniem cytrynowym i posypać cukier cukier na górze lub mróz w razie potrzeby.