Ciasto Cytrynowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać Lemon Drop Cake spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 199 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bogaty & kremowy lukier cytrynowy, cukier puder, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Lemon Drop koktajl z Ole Smoky Lemon Drop bimber, Kropla Cytrynowa (Lemon Drop), oraz Babeczki Lemon Drop dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Linia dwie 8-calowe kwadratowe patelnie z folią, pozwalając folii powiesić 2 cale na 2 przeciwległych stronach patelni. Nasmaruj lub spryskaj DNA i boki folii.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Piec 25 do 32 minut lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut.
W małej misce wymieszaj cukier puder i sok z cytryny. Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z długimi palcami widelec, wycieranie widelec od czasu do czasu, aby zmniejszyć sklejanie.
Skropić i rozprowadzić mieszaninę cytryny na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Usuń ciastka z patelni, podnosząc folią; oderwij folię.
W małej misce mikrofalowej, mikrofalowy lukier odkryte na wysoki 15 sekund. Na talerzu, miejsce 1 ciasto, zaokrąglony bok w dół; trim w razie potrzeby tak warstwa spoczywa płasko.
Posmarować połową lukru. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry. Mróz wierzch ciasta z pozostałym lukrem.
Dekoruj cukierkami lemon Drop. Przechowywać luźno przykryte.