Ciasto cukiniowo-orzechowe z lukrem serowo-śmietankowym

Ciasto cukiniowo-orzechowe z lukrem serowo-śmietankowym
Ten przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 475 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, grubą cukinię, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew, cukinia babeczki z klonem i serem śmietankowym brązowy cukier lukier zwieńczony kandyzowanym orzechem, Ciasto ananasowo-orzechowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto bananowe z lukrem Orzechowo-serowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 9-calowa patelnia o średnicy ciasta z 2-calowymi bokami z pergaminem. Pokryć papier pergaminowy sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę ubić, proszek do pieczenia, sól grubą, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową wymieszać w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
CynamonCynamon
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubić olej, cukier, jajka, i wanilia w dużej misce dobrze wymieszać; złożyć w mieszaninie mąki, a następnie startej cukinii i orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść ciasto ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec ciasto, aż tester włożony docentrum wychodzi czysty, około 45 minut.Fajne ciasto całkowicie na patelni na stojaku, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Cut wokół boków patelni poluzować. Obrócić ciasto na talerz; odkleić pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PatelniaPatelnia
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i masła w średniej misce do wymieszania. Ubić w cukrze, wanilii i cynamonie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozłóż lukier grubo na wierzchu ciasta. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
3
Ciasto pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn