Ciasto cukiniowo-orzechowe z lukrem serowo-śmietankowym
Ten przepis służy 10 i kosztuje 88 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 475 kalorii, 5G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, grubą cukinię, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew, cukinia babeczki z klonem i serem śmietankowym brązowy cukier lukier zwieńczony kandyzowanym orzechem, Ciasto ananasowo-orzechowe z lukrem twarogowym, oraz Ciasto bananowe z lukrem Orzechowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. Linia 9-calowa patelnia o średnicy ciasta z 2-calowymi bokami z pergaminem. Pokryć papier pergaminowy sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Mąkę ubić, proszek do pieczenia, sól grubą, cynamon, imbir i gałkę muszkatołową wymieszać w średniej misce.
Ubić olej, cukier, jajka, i wanilia w dużej misce dobrze wymieszać; złożyć w mieszaninie mąki, a następnie startej cukinii i orzechów pekan.
Przenieść ciasto ciasto do przygotowanej patelni.
Piec ciasto, aż tester włożony docentrum wychodzi czysty, około 45 minut.Fajne ciasto całkowicie na patelni na stojaku, około 1 godziny.
Cut wokół boków patelni poluzować. Obrócić ciasto na talerz; odkleić pergamin.
Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu i masła w średniej misce do wymieszania. Ubić w cukrze, wanilii i cynamonie.
Rozłóż lukier grubo na wierzchu ciasta. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Ciasto pokroić w kliny i podawać.