Ciasto Cappuccino z lukrem Mocha
Ciasto Cappuccino z lukrem Mocha może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 778 kalorii, 6G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Mieszanka kakao w proszku, skrócenie, woda i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort Czekoladowy Mokka Z Lukrem Cappuccino, Ciasto Budyniowe Mocha Cappuccino, oraz Ciasto Mocha z lukrem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie 9 calowe patelnie do ciast.
W dużej misce, połączyć ciasto mix i 1/4 filiżanki cappuccino.
Wlać 1 1/4 szklanki wody, 3 białka i 1 łyżkę oleju.
Dobrze wymieszać, a następnie wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach przez 10 minut, następnie obrócić na stojaki z drutu i całkowicie ostudzić.
Aby lukier Mocha: w dużej misce połącz skrócenie z wanilią. Zmiksować w połowie cukru cukierniczego. Zmiksować w 2 łyżkach mleka. Powtórzyć z pozostałym cukrem cukierniczym i 2 łyżkami mleka.
Wymieszać w około połowie kakao.
1 łyżkę kawy rozpuszczalnej rozpuścić w 1 filiżance gorącej wody. Jeszcze ciepłe, wlać dwie łyżki kawy do mieszaniny lukier.
Wymieszać z pozostałym kakao.
Dodaj mieszankę kawy, łyżkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji. Napełnij i mróz ciasto.