Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 646 kalorii, 9g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, bourbon, buraki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Imbirowe Z Sosem Bourbon, Grillowane jagody i ciasto z sosem Bourbon-Butterscotch, oraz Bourbon Layer Cake z Ganache Bourbon i mleczną czekoladą maślaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Obrać i posiekać 2 buraki, a następnie puree je w mini robocie kuchennym. Pozostałe buraki obieramy i rozdrabniamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Masło 10-na-15-calowy galaretki roll pan i wyłożyć go z pergaminem. W małej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. W dużej misce do mieszania, ubić jajka z cukrem z dużą prędkością, aż potrojona objętość, o 5 protokół. Beat in the oil and zest. Złóż puree i rozdrobnione buraki, a następnie stopniowo złóż suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Wlać ciepłe mleko i śmietanę. Ustaw miskę nad (Nie w) gotującej się wodzie i ubijaj na umiarkowanym ogniu, aż krem będzie bardzo gęsty, około 8 minut. Schłodzić budyń w kąpieli lodowej, a następnie wymieszać z bourbonem.