Ciasto Bumbleberry I
Ciasto Bumbleberry I jest wegańskie deser. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 29 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz rabarbar, jeżyny, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Ciasto Z Bumbleberry, Ciasto Bumbleberry II, oraz Ciasto Z Bumbleberry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać cukier i mąkę razem w dużej misce.
Dodaj jabłka, maliny, jeżyny i rabarbar. Wrzucić razem, i włączyć do Pie shell. Przykryć blatem z ciasta. Przyciąć i uszczelnić krawędzie.
Wytnij otwory wentylacyjne na górze.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 45 minut, aż skórka będzie brązowa i jabłko zostanie ugotowane.