Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Budyniowego z żurawiną i klonem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 527 kalorii, 6G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką mleko, mąkę kukurydzianą, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Chlebowy Żurawinowo-Klonowy, Budyń żurawinowy, klonowy i orzechowy, oraz Budyń chlebowy żurawinowy z miodowym sosem klonowym Whiskey dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki i szczyptę soli w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i 1/2 łyżeczki soli ubić w średniej misce.