Ciasto Budyniowe Z Kremem Bananowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Banana Cream Pudding Pie spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żółtka, masło, cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Z Kremem Waniliowym/Czekoladowym/Kokosowym/Bananowym, Lody Budyniowe Bananowe, oraz Lody Budyniowe Bananowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. zrobić ciasto crust zgodnie z zaleceniami na polu dla jednej skorupy
Pieczona skorupa za pomocą 9-calowego szklanego talerza.
Piec 9 do 11 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszać z mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje; gotować i mieszać 2 minuty.
Wymieszać około 1/4 szklanki gorącej mieszanki do żółtek. Stopniowo mieszaj mieszaninę żółtka do gorącej mieszaniny. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie bąbelkować i zostanie zagęszczona.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem i wanilią. Ostudzić do lata, około 20 minut.
Ułóż plastry banana w schłodzonej pieczonej skorupie.
Schłodzony budyń polać bananami. Przechowywać w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 3 godziny. Wierzch z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.