Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś Oreo pie crust, cool whip whipped topping, Oreo cookies 'N creme flavor instant budyń, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj JELL-o® budyń owocowy Mix-Ins, Jell-O Red Velvet Pudding Pops, oraz Kremowe czekoladowe galaretki Budyniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij mieszanki budyniowe i mleko trzepaczką 2 min. Wymieszać w połowie chłodnego Bata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Wlać do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Top z pozostałym chłodnym batem i ciasteczkami tuż przed podaniem.
Cream Sherry, Madera i Prosecco są doskonałym wyborem dla ciastek Oreo. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.