Ciasto Budyniowe Z Chlebem Bananowym
Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 16G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odebrać masło, soda oczyszczona, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Budyniowe Z Chlebem Bananowym, bananan owsiany budyń chlebowy, oraz Budyń Z Chleba Bananowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350of, linia 9-by-9-calowa patelnia do pieczenia z folią aluminiową i spray z natryskiem do gotowania; zestaw aside.In duża miska bezpieczna dla mikrofal, stopić masło, około 60 do 90 sekund na dużej mocy. Do roztopionego masła, dodać masło orzechowe i podgrzewać przez około 20 sekund na dużej mocy, aby go stopić. Mieszaj mieszaninę do uzyskania połączenia i gładkości.
Dodać cukry i ubić lub wymieszać, aby połączyć.
Dodaj jajko, śmietanę (można zastąpić grubszy jogurt po grecku), wanilię i ubijaj, aż będzie gładka i wolna od smug.
Dodać banany i wymieszać do włączenia.
Dodać pudding wymieszać i wymieszać do włączenia. (Uwaga: nie rób puddingu zgodnie z zaleceniami na pudełku; Po prostu użyj proszku jako suchego składnika. Pudding mix proszku można pominąć; jednak, dodaje miękkość, wilgoć, smak wanilii, i trochę słodyczy do ciasta i uważam, że jest to tajny składnik sukcesu tego ciasta.)
Dodaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól i mieszaj, aż się połączą. Nie overmix, ponieważ to overdevelops glutenu, w wyniku twardego ciasta.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec przez około 35 minut, lub aż top będzie złoty, ustawiony w środku, krawędzie mają lekko odciągnięte od boków patelni, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta. Pozostaw ciasto do ostygnięcia na patelni przez co najmniej 20 minut przed wyjęciem i podaniem