Ciasto Budyniowe Pomarańczowo-Jagodowe
Ciasto Budyniowe pomarańczowo-jagodowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 237 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok z cytryny, cukier, maślankę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chleb jagodowy i budyń ryżowy z sosem pomarańczowo-karmelowym, Ciasto Budyniowe Z Jagodami, oraz Ciasto Budyniowe Z Jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i 2/3 szklanki cukru w dużej misce; dodać maślankę i dalej 6 składników, mieszając trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Białka ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 1/4 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć mieszaninę białka jaj w mieszaninę mąki. Złóż jagody.
Wlać do 8-calowej kwadratowej patelni do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Umieść patelnię w większej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do większej patelni na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu w środku. Cukier puder przesiać na wierzch.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.