Ciasto Budyniowe Mocha Cappuccino
Ciasto Budyniowe Mocha Cappuccino może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 190 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką kakao do pieczenia, sól, bardzo ciepłe mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Czekoladowy Mokka Z Lukrem Cappuccino, Ciasto Budyniowe Cappuccino, oraz Ciasto Budyniowe Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
W średniej misce wymieszać mąkę, 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki kakao, 1 łyżkę kawy espresso, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać w 1/2 szklanki mleka, masła i wanilii, aż dobrze wymieszane.
Rozłożone w ungreased kwadratowych patelni, 9x9x2 cali.
Wymieszać pozostałą 1 szklankę cukru, pozostałe 2 łyżki kakao i 1 łyżeczkę kawy espresso w małej misce; posypać równomiernie ciasto ciasto.
Wlać 1 1/2 szklanki bardzo ciepłego mleka na mieszaninę cukru.
Umieść arkusz folii lub arkusza ciastek na Dolnym stojaku piekarnika pod ciastem, aby złapać wszelkie wycieki.
Piec ciasto 35 do 45 minut lub do środka jest ustawiony i firma w dotyku. Łyżka ciepłego ciasta do dań deserowych.