Ciasto Budyniowe maślane z malinami klonowymi

Ciasto Budyniowe maślane z malinami klonowymi
Maślanka Pudding ciasto z malinami klon może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz mąkę, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Budyniowe maślane z malinami klonowymi, Ciasto waniliowo-maślane z malinami i lukrem pomarańczowo-serowym, oraz Ciasto cytrynowo-Maślankowe Budyniowe z jagodami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Masło 1 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
3
W osobnej misce ubij maślankę, masło, żółtka i 1/3 szklanki cukru, a następnie wymieszaj z mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
4
Białka ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do uzyskania piany. Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i dodać pozostałe 1/3 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając, aż białka po prostu trzymać sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
5
Wymieszać około 1/3 białek w cieście, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
6
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia i piec w łaźni wodnej, aż dmuchane i złocisto-brązowy, 40 do 50 protokół. Lekko schłodzić, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
7
Maliny wrzucić z syropem klonowym i podawać z ciepłym ciastem budyniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
MalinyMaliny
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn