Ciasto Budyniowe maślane z malinami klonowymi
Maślanka Pudding ciasto z malinami klon może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz mąkę, sól, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Budyniowe maślane z malinami klonowymi, Ciasto waniliowo-maślane z malinami i lukrem pomarańczowo-serowym, oraz Ciasto cytrynowo-Maślankowe Budyniowe z jagodami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Masło 1 1/2-quart płytkie naczynie do pieczenia.
W dużej misce wymieszać mąkę i sól.
W osobnej misce ubij maślankę, masło, żółtka i 1/3 szklanki cukru, a następnie wymieszaj z mieszaniną mąki.
Białka ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do uzyskania piany. Zwiększyć prędkość do średnio-wysokiej i dodać pozostałe 1/3 szklanki cukru, 1 łyżka stołowa na raz, ubijając, aż białka po prostu trzymać sztywne szczyty.
Wymieszać około 1/3 białek w cieście, aby rozjaśnić, a następnie złożyć pozostałe białka delikatnie, ale dokładnie.
Wlać ciasto do naczynia do pieczenia i piec w łaźni wodnej, aż dmuchane i złocisto-brązowy, 40 do 50 protokół. Lekko schłodzić, 10 do 15 minut.
Maliny wrzucić z syropem klonowym i podawać z ciepłym ciastem budyniowym.