Ciasto Budyniowe Cynamonowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać cynamon Pudding ciasto spróbować. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 5G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz mąkę, wodę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Budyniowe Cynamonowe, Krem Cynamonowy Pudding, oraz Ciasto Budyniowe Z Miodem, Cynamonem I Śliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj dno kwadratowego naczynia do pieczenia 9 cali.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i cynamon. Zrób studnię w środku i wlej mleko.
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
W rondlu połącz brązowy cukier, wodę i masło. Doprowadzić do wrzenia i zalać ciasto na patelni.
Wierzch posypać orzechami i posiekanymi jabłkami.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.