Ciasto brzoskwiniowo-malinowe w chmurze
Brzoskwinia i Malina Chmura ciasto może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 144 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona anyżu, cukier, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Malinowy Tort Chmurkowy, Malinowe Fondue z Bezowymi Chmurkowymi serduszkami, oraz Malinowy i brzoskwiniowy tort Parfait.
Instrukcje
W głębokiej misce ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego mikserem na dużej prędkości, aż się spieni.
Dodaj 1 szklankę cukru, około 1 łyżki stołowej co 30 sekund, ubijając białka, aż utrzymają sztywne szczyty. Ubić wanilią i anyżem.
Lekko posmaruj masłem i mąką 8-calową patelnię do sernika z wyjmowaną obręczą.
Rozłóż poziom bezy na patelni.
Piec w piekarniku 275 do bladego złota, 1 1/4 do 1 1/2 godziny.
Uruchom cienkim ostrzem nóż między ciasto bezowe i obręczy patelni, aby zwolnić. Fajne ciasto na stojaku, około 20 minut.
Cienko pokroić brzoskwinie; wymieszać 2 szklanki plastrów z 1/2 szklanki malin, 1 łyżką cukru, skórką cytrynową i 1 łyżką soku z cytryny.
W blenderze lub maszynce wirować gładkie Pozostałe brzoskwinie, maliny, 2 łyżki cukru i 2 łyżki soku z cytryny. Przetrzyj puree przez drobny sitko do miski; wyrzuć pozostałości.
Zdjąć Brzeg patelni i ułożyć ciasto bezowe na talerzu. Łyżka pokrojonych brzoskwiń i całych jagód na ciasto i skropić około 2 łyżki sosu owocowego.
Ciasto pokroić w kliny i dodać pozostały sos do smaku.