Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe Little Ann
Ciasto brzoskwiniowo-jagodowe Little Ann to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 1 godzina i 5 minut. Ten przepis od Allrecipes ma 20 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, masło, żółtko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, Ciasto Z Kruszonką Jagodową, oraz Galanteria Brzoskwiniowo-Brzoskwiniowa Z Cukrem Cytrynowo-Tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Umieść jedną skórkę ciasta na dnie talerza ciasta.
Wrzucić plastry brzoskwini i jagody w dużej misce z sokiem z cytryny.
Połączyć cukier, tapioka, i sól w małej misce; wlać mieszaninę brzoskwini i wrzucić do herbu.
Przenieść do przygotowanego talerza ciasta i rozsypać kawałki masła na owocach. Przykryj ciasto pozostałą skórką; Naciśnij i uszczelnij górną i dolną skórkę.
Wytnij kilka szczelin w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary, a następnie umyj żółtko jaja.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, 45 do 50 protokół.