Ciasto brzoskwiniowe z sosem karmelowym
Ciasto brzoskwiniowe z sosem karmelowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 499 kalorii. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka proszku do pieczenia, brzoskwinie freestone-obrane, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto jabłkowe z sosem karmelowym, Pumpkin Spice Bundt ciasto z solonym sosem karmelowym, oraz Peach Spice Bundt Cake for # BundtAMonth dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło 9-calowa okrągła patelnia do ciasta.
W dużej patelni żaroodpornej roztopić masło. Wymieszać cukier na małym ogniu. Ułóż połówki brzoskwini na patelni, pokrój bok do góry. Przykryć folią i piec około 10 minut, lub aż brzoskwinie będą miękkie i sos syropowy.
Przenieść brzoskwinie do przygotowanej patelni tortowej, pokroić bokiem. Łyżka brązowego sosu cukrowego nad owocami i ostudzić. Obniż temperaturę piekarnika do 35
W średniej misce przesiać mąkę tortową, proszek do pieczenia, imbir, cynamon i sól. W innej misce, za pomocą ręcznego miksera, ubij masło z brązowym cukrem, aż będzie puszyste. Ubić wanilią i skórką limonkową.
Dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Złóż połowę suchych składników. Złóż pół na pół, a następnie złóż pozostałe suche składniki. Łyżka ciasto na brzoskwinie w patelni ciasto i piec przez około 1 godzinę, lub do tester wstawiony w środku ciasta wychodzi czysty.
Niech ostygnie do temperatury pokojowej, a następnie uruchomić nóż wokół boku i odwrócić ciasto na talerzu.
Pokroić w kliny i podawać z kremowym sosem karmelowym.