Ciasto Brzoskwiniowe Waniliowo-Imbirowe

Ciasto Brzoskwiniowe Waniliowo-Imbirowe
Need a deser wegański? Ciasto brzoskwiniowe waniliowo-imbirowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowany imbir, fasolę waniliową, szybko gotującą tapiokę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Imbir-wanilia Fro Yo z kompot brzoskwiniowy, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ustaw blachę do pieczenia wyłożoną folią na Dolnym stojaku. W młynku do przypraw połącz tapiokę i nasiona wanilii i zmiel na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
TapiokaTapioka
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Dodać kandyzowany imbir i pulsować, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
4
Przenieść mieszaninę tapioki do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
TapiokaTapioka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać brzoskwinie i 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Pozostaw nadzienie na 10 minut lub do lekko soczystego.
7
Łyżka nadzienie do 9-calowej szklanej płyty pie wyłożonej 1 okrągłą łuszczącą się skórką Pie. Lekko posmaruj brzeg ciasta wodą. Umieść rozwiniętą górną skorupę nad nadzieniem i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Przyciąć zwis do 1/2 cala, złożyć go pod siebie i ozdobnie zacisnąć. Lekko umyć górną skórkę wodą i posypać pozostałą 1 łyżką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
8
Piec ciasto na środku piekarnika przez 1 godzinę i 45 minut, lub do momentu, gdy nadzienie będzie bulgotać, a skórka będzie głęboka na złoty kolor. Brzeg ciasta przykryć paskami folii w połowie pieczenia, aby zapobiec przerostowi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
Przenieś ciasto do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 4 godziny przed cięciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn