Ciasto Brzoskwiniowe Waniliowo-Imbirowe
Need a deser wegański? Ciasto brzoskwiniowe waniliowo-imbirowe może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.77 za porcję. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz kandyzowany imbir, fasolę waniliową, szybko gotującą tapiokę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Imbir-wanilia Fro Yo z kompot brzoskwiniowy, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw blachę do pieczenia wyłożoną folią na Dolnym stojaku. W młynku do przypraw połącz tapiokę i nasiona wanilii i zmiel na drobny proszek.
Dodać kandyzowany imbir i pulsować, aż drobno zmielone.
Przenieść mieszaninę tapioki do dużej miski.
Dodać brzoskwinie i 3/4 szklanki plus 2 łyżki cukru i wrzucić.
Pozostaw nadzienie na 10 minut lub do lekko soczystego.
Łyżka nadzienie do 9-calowej szklanej płyty pie wyłożonej 1 okrągłą łuszczącą się skórką Pie. Lekko posmaruj brzeg ciasta wodą. Umieść rozwiniętą górną skorupę nad nadzieniem i naciśnij krawędzie razem, aby uszczelnić. Przyciąć zwis do 1/2 cala, złożyć go pod siebie i ozdobnie zacisnąć. Lekko umyć górną skórkę wodą i posypać pozostałą 1 łyżką cukru.
Piec ciasto na środku piekarnika przez 1 godzinę i 45 minut, lub do momentu, gdy nadzienie będzie bulgotać, a skórka będzie głęboka na złoty kolor. Brzeg ciasta przykryć paskami folii w połowie pieczenia, aby zapobiec przerostowi.
Przenieś ciasto do stojaka z drutu i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 4 godziny przed cięciem.