Ciasto brzoskwiniowe II
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Ciasto brzoskwiniowe II może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 263 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz zmielony cynamon, jajko, brzoskwinie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto brzoskwiniowe z kwaśnym lukrem brzoskwiniowym, Ciasto brzoskwiniowe ~ Peaches n ' Cream Cake, oraz Brzoskwinia z ciasta.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce, połączyć jajka, cukier, olej, mąka, sól, cynamon, soda oczyszczona, brzoskwinie i pekan.
Dokładnie wymieszać ręcznie.
Wlać do przygotowanej patelni o wymiarach 9x13 cali i piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 50 minut lub do zakończenia.