Ciasto Brzoskwiniowe I

Ciasto Brzoskwiniowe I
Ciasto brzoskwiniowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, brzoskwinie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Ciasto brzoskwiniowe z kwaśnym lukrem brzoskwiniowym, Ciasto brzoskwiniowe ~ Peaches n ' Cream Cake, oraz Brzoskwinia z ciasta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię 8 x 8 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Śmietanę razem z cukrem i masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
3
Dodać mąkę, mleko, sól i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
4
Dobrze wymieszać i wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozłóż owoce równomiernie na wierzchu ciasta i wlej sok z puszkowanych brzoskwiń na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
OwoceOwoce
SokSok
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 minut lub aż w pełni rumiane na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn