Ciasto brzoskwiniowe Budyniowe II
Need a deser wegetariański? Ciasto brzoskwiniowe Custard II może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 941 kalorii, 15g białka, oraz 50 g tłuszczu. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, mleko, skorupkę ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Staromodne Ciasto Brzoskwiniowe, oraz Ciasto Brzoskwiniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużej misce do mieszania ubić jajka i cukier. Wymieszać z mlekiem i wanilią.
Ułóż plastry brzoskwini na dnie wyłożonej cieście patelni.
Mieszankę kremu zalać brzoskwiniami.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec dodatkowe 45 minut, aż krem zostanie ustawiony i wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.